torstai 1. elokuuta 2013

Säkkituoli

Meillä on pieni ongelma, tai minulla on. Muutossa kaikki huonekalut tulevat siis minulta ja ainoa ehto hänelle oli, että telkkari, pleikkari ja säkkituoli tulevat matkaan. Tämä viimeinen särähti niin pahasti korviini ja ruskean kulahteneen nahkaisen säkkituolin kuva iskeytyi verkkokalvolleni. Sehän ei ole tulossa minun asuntooni. No kompromisseja on tehtävä ja niinpä päätin että hankkisin hänelle yllätykseksi säkkituolin, joka sopii siis sisustukseen. Olen selaillut kaikki nettikaupat läpi ja vaihtoehtona tällä hetkellä ovat BigBoy eli siis halvempi versio FatBoysta tai itse tehty säkkituoli.


BigBoy

"Uppoudu BigBoy Original-säkkituoliin ja hävitä stressin häivenet. BigBoy mukautuu täydellisesti kehosi muotoihin tarjoten ainutlaatuisen rentoutumishetken. Jättikokoinen säkkituoli BigBoy XXL on 160 cm x 120 cm.
BigBoy Original on täytetty kehoa mukailevilla ja selkää tukevilla polystyreenipalloilla. Säkkituolin päällinen on valmistettu korkealaatuisesta nylonista säilyttäen BeanBag-säkkituolisi uudenveroisena pidempään. 
BigBoy on hyvin monipuolinen ja sopii niin sisätiloihin kuin ulos kesäiseksi pihakalusteeksi. Kun olet kerran kokeillut Beanbag-säkkituolia, et enää halua istua millään muulla istuimella."
BigBoy

     DIY Säkkituoli

Tähän tarvitaan vain täyte, aluskangas, ja sitten päällyskangas. Mallejahan varmasti löytyy erilaisia, TÄSSÄ yksi esimerkki. Itse ajattelin tehdä Fatboyn tyylisen. Eli ei muuta kuin ommella aluskangas haluamaansa muotoon, itse ajattelin 120x160cm. Ja jättää pieni matka ompelematta mistä täytteen saa laitettua sisään, esimerkiksi  ESP-rae, Säkkituolitäyte tai Styroxpallot käyvät täytteeksi.

Päällyskankaaseen ajattelin ommella vetoketjun niin sen saa sitten helposti pestyä. Ja tässähän se pulma vasta alkaa kun kankaita on niin paljon eri vaihtoehtoja. Tässä muutamia Marimekolta.

Alan haluamaan itsellenikin säkkituolia, ehkä niitä pitää hommata kaksi kappaletta. 
Bigboy ja itse tehty, molemmat.


Terkuin SEi kommentteja:

Lähetä kommentti